Terms & Conditions

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos! Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. TestMag AMC S.R.L. in privinta utilizarii site-ului www.testmag.ro. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu utilizati site-ul www.testmag.ro!

 

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002

Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

 

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.testmag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. TESTMAG AMCS.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. TESTMAG AMC S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de S.C. TESTMAG AMC S.R.L. si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. S.C. TESTMAG AMC S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Responsabilitati privind produsele

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.testmag.ro urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.

 

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza de catre S.C. TESTMAG AMC S.R.L. prin transmiterea produsului prin intermediul unei firme de curierat catre S.C. TESTMAG AMC S.R.L. Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect daca acest lucru este posibil, sau in cazul in care repararea nu este posibila, prin inlocuirea acestuia cu unul nou. In cazul in care nici una dintre variantele de mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin ordin de plata in cont bancar. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. TESTMAG AMCS.R.L. doar in cazul in care se constata faptul ca defectiunea sesizata de catre client este intr-adeavar o problema de garantie si nu un rezultat al unei utilizari neadecvate a produsului. Solutionarea garantiei se face in 30-60 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru produsele la care in descrierea acestora nu este specificata o alta perioada de garantie, aceasta este de 1 an, termen ce se scurge incepand cu data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, in ambalajul original si o copie a certificatului de garantie / facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, sau nu sunt transmise in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Pentru a putea fi contactati de catre reprezentantii nostri in urma solutionarii problemei de garantie si pentru a vi se putea returna produsul, va trebui sa includeti in colet un document care sa contina informatiile dumneavoastra de contact: nume, prenume, telefon, adresa etc.

Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor etc.

Pentru produsele special ( Catalog Plus ) comandate la furnizor numai pentru comanda dvs, nu există condiţii speciale.

Termenii și condițiile de livrare atunci când comandați piese in afara sortimentului.

1. Termenul de livrare este în strânsă legătură cu cea dată de furnizor după solicitarea noastră către furnizor.

2. Comanda nu poate fi anulată, cu excepția cazului în care TestMag poate anula comanda cu furnizorul fără costuri suplimentare.

3. Componentele/Echipamentele sunt nereturnabile.

4. Părțile non-standard nu fac obiectul acelorași evaluări, controale, cerințe (de exemplu, codul de dată) etc., ca piese de catalog standard care se află în stoc.